ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης των υπηρεσιών και της ιστοσελίδας

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών. Εάν δε συμφωνείτε, τότε οφείλετε να μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του δικτυακού αυτού τόπου. Η χρήση των στοιχείων, κειμένων και υπηρεσιών είναι απολύτως δωρεάν. Ωστόσο για την χρήση των δεδομένων και υπηρεσιών όσοι επισκέπτονται το www.city-lights.gr θα πρέπει να γνωρίζουν τα παρακάτω.

Χρήση των δεδομένων και των υπηρεσιών

Η χρήση των δεδομένων και των υπηρεσιών αυτού του site είναι αυστηρά προσωπική και δεν επιτρέπεται η εκμετάλλευση αυτών προς τρίτους αλλά και για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, πέραν της προσωπικής χρήσης. Oι χρήστες δεν επιτρέπεται να αναδημοσιεύουν ολικά, μερικά ή περιληπτικά χωρίς την γραπτή άδεια των νομικών υπευθύνων της σελίδας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, η εκμετάλλευση των στοιχείων με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την άδεια των νομικών υπευθύνων της σελίδας επισύρει κυρώσεις, σύμφωνα με το νόμο 2121/1993 "περί πνευματικής ιδιοκτησίας", του Π.Κ., και του άρθρου 60 του Αστικού Κώδικα. Το www.city-lights.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια για την διασφάλιση των δεδομένων καθώς και για την εξακρίβωση των στοιχείων που καταχωρούνται στον κόμβο. Οι χρήστες είναι υπεύθυνοι στο να αξιολογούν από μόνοι τους την ακρίβεια και την πληρότητα της πληροφορίας που λαμβάνουν από το www.city-lights.gr., χωρίς αυτό να φέρει ουδεμία ευθύνη.


Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου, όπως και οι υπηρεσίες ανήκουν αποκλειστικά στo www.city-lights.gr. Απαγορεύεται με οποιοδήποτε τρόπο, η αντιγραφή εικόνων, κειμένων ή γενικά στοιχείων από το site, για οποιοδήποτε λόγο εκτός από αυτόν της προσωπικής μη κερδοσκοπικής χρήσης.

 

Προσωπικά δεδομένα

Το www.city-lights.gr δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται από χρήστες/επισκέπτες, αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας και ενημέρωσης με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών του προς τους χρήστες. Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν την διόρθωση, την αλλαγή ή την διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που έχουν καταχωρήσει στο site.
Τα προσωπικα δεδομένα που συλλέγονται απ το www.city-lights.gr δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους.


Νewsletters (ενημερωτικά δελτία)

Τα προσωπικά στοιχεια ( e-mail ) που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν για την τήρηση αρχείου με σκοπό την επικοινωνία και την προώθηση των υπηρεσιών του www.city-lights.gr στα μέλη της κοινότητας που είναι εγγεγραμμένα στο newsletter. Tο www.city-lights.gr δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί αυτά τα στοιχεία σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τα στοιχεία που συλλέγονται δεν μεταπωλούνται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους, αλλά το www.city-lights.gr διατηρεί το δικαίωμα λήψης όποιων μέτρων, (π.χ. προσωρινή ή μόνιμη διακοπή παροχής της υπηρεσίας), κατά όσων χρησιμοποιούν την υπηρεσία κακόβουλα ή με ψευδή στοιχεία. Ο χρήστης έχει το δικαιώμα της διαγραφής από το newsletter, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει.

Διαφημίσεις & links (σύνδεσμοι) προς άλλες ιστοσελίδες

Το www.city-lights.gr δεν εξετάζει το περιεχόμενο και τη νομιμότητα των διαφημιστικών ή και απλών παραπομπών ( links ) που προβάλλονται στις διάφορες ιστοσελίδες του portal και δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο ή τις τυχόν αλλαγές στην θεματολογία των δικτυακών τόπων στα οποία παραπέμπουν τα διαφημιστικά banners ή τα links. Συνεπώς δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, ούτε παρέχει εγγύηση για το περιεχόμενο τους.

 

Παραίτηση από ευθύνη

Προτεραιότητα μας είναι η σωστή και σταθερή λειτουργία του portal. Ωστόσο το www.city-lights.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με προβλήματα που μπορούν να προκύψουν κατά την χρήση του (πχ τεχνικά προβλήματα, διακοπή κάποιας υπηρεσίας, σφάλματα, ιούς,
διαθεσιμότητα σελίδων) και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία υποστεί ο επισκέπτης κατά την χρήση των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών του portal.Η χρήση των υπηρεσιών αυτού του κόμβου συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων. Αν διαπιστώσετε οποιαδήποτε πρόβλημα που έχει να κάνει με το www.city-lights.gr και που έχει σχέση με τα παραπάνω ,παρακαλούμε ειδοποιήστε μας στο info@city-lights.gr , ώστε το πρόβλημα να λυθεί το συντομότερο δυνατόν.

* Οι όροι χρήσης μπορεί να αλλάξουν ή να προστεθούν νέοι εάν αυτό κριθεί απαραίτητο , χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση.