Ανακυκλωμένες δημιουργίες...


Από την Ιωάννα Υποδηματοπούλου...


Το να βλέπεις πως παράγεται η τροφή που τρως, και να έχεις συμβάλει σε αυτήν, είναι ένα συναίσθημα πολύ δυνατό. Η γη έδειξε στην Ιωάννα Υποδηματοπούλου, ότι είναι καλό να την αγαπάς για να σου δώσει και αυτή ότι κρύβει. Η Ιωάννα Υποδηματοπούλου, μια Τεχνολόγος Γεωπόνος από την Θεσσαλονίκη, βρήκε την αγάπη της στα αμπέλια και από τότε τα υποστηρίζει με πάθος.

Αυτό το πάθος όμως είπε να το δείξει με έναν καλλιτεχνικό τρόπο. Στον ελεύθερο χρόνο της κάνει κοσμήματα από ανακυκλωμένο χαρτί, και είναι η μόνη ίσως και παγκοσμίως που κάνει σκουλαρίκια με την μορφή μπουκαλιών κρασιού. Η αγάπη της για την καλή συσκευασία της ώθησαν να το ψάξει, και να δώσει μια ιδιαίτερη πρόταση κοσμημάτων.


Μπουκάλια οίνου, λαδιού, νερού, μελιού, και ότι περίεργο μπουκάλι της αρέσει γίνεται ένα και μοναδικό κόσμημα. Θα δείτε και φαγητά γλυκά, μπισκότα, τούρτες να είναι ανάμεσα στα σχέδιά της πάντα με βάση το ανακυκλωμένο χαρτί. Μια νέα τάση που έχει είναι να κάνει σχέδια με φελλούς κρασιών, που πάλι είναι ένα και μοναδικό κομμάτι.

Επίσης κάθε πρώτη του μηνός δίνει χώρο σε έναν νέο καλλιτέχνη που της αρέσει και γράφει κείμενο για αυτόν προβάλλοντας την δουλειά του. Στηρίζει τους ανθρώπους που κάνουν χειροποίητα όταν αγοράζει από αυτούς πράγματα και τα κάνει ξεχωριστή ανάρτηση .
Μπορείτε να δείτε δουλειά της στο stekiapantouu.blogspot.com