3ο TihioRace


Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη μοναδική δρομική εμπειρία του 3ου TihioRace που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, στο Τείχιο Δωρίδος στην Φωκίδα, καθώς η υποβολή των συμμετοχών ολοκληρώθηκε χτες, Τρίτη 10 Μαΐου.

Η Οργανωτική Επιτροπή του TihioRace, που στόχο έχει την προώθηση και την προβολή του ...

FOTTIO, SOT K, MAGEO & JOJO


Ο Fottio, ο Sot K, o Μageo και ο Jojo παίρνουν ανά δύο θέση στο stage του ΤΟΝΥ στις τελευταίες μέρες της χειμερινής σεζόν. Οι Fottio και Sok Κ μας υποδέχονται με έντονους ηλεκτρονικούς ήχους το βράδυ της Πέμπτης 24 Μαρτίου και δίνουν τη σκυτάλη στους Mageo και Jojo την ημέρα της εθνικής μας εορτής. Περισσότερες πλήροφορίες στα παρακάτω links: ...

Crowdfunding project


Η Kelly Kaltsi συνεργάζεται με την Easystarter, μια απο τις μεγαλύτερες πλατφόρμες  crowdfunding στην Ελλάδα κ πρωτοπορεί!

Μπες κι εσύ  στο  http://www.easystarter.com/projects/i-love-you-video-clip  και γίνε συμπαραγωγός  στο νέο της videoclip και συνοδοιπόρος της ιδέας της!


Η Kelly Kaltsi είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Ασχολείται χρόνια με την μουσική, έχοντας ...

Άργησε για 7η φορά


Για 7η συνεχή χρονιά ο Άη Βασίλης Άργησε αλλά έρχεται στη Λάρισα, μαζεύει τρόφιμα μακράς διαρκείας για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και μας καλεί να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούνε σύντομα στη πόλη μας. Ελάτε και γίνεται κομμάτι της αλυσίδας αγάπης και προσφοράς! Δείτε ...

1 - 4 από 45 άρθρα | Σελίδα 1 από 12