38 τ.μ.


Ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του τραγουδοποιού Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη, με τίτλο “38 τ.μ”, κυκλοφορεί από την Minos – Emi.
Μετά το “Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας”, την πρώτη του ολοκληρωμένη εργασία που κυκλοφορεί το 2007 και έχοντας υπογράψει ως δημιουργός άλλους τρεις σημαντικούς δίσκους (“Όμορφοι ...

Κρήτη μου


O Πολιτιστικός Σύλλογος Χορίαμβος υποδέχεται για πρώτη φορά στην σκηνή τους δύο κορυφαίους χορευτές της Κρήτης, τα δίδυμα αδέλφια Γιάννη και Γιώργο Μεγαλακάκη, που έχουν αφιερώσει την καριέρα τους στη διάσωση και διάδοση των χορών του τόπου τους, τη Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 9:30 το βράδυ. 

Οι ...

Speakeasies και Α.Μπαλάσκα


Στο ΤΟΝΥ στα παλιατζίδικα της Λάρισας, Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου 2016, τσικνίζουμε όπως του αρμόζει μεTHE SPEAKEASIES SWING BAND. Οι “Speakeasies’ Swing Band!” δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν ξέρει πότε!
Κάποιοι τοποθετούν τη γέννηση τους το Σεπτέμβριο του 2009 όταν ο Μανόλης, ο Πάνος Κ. και ο Πάνος Β. γνώρισαν την Κατερίνα. Άλλοι θεωρούν ότι η ...

Dino MFU & Claydee


Ο πολύ-επιτυχημένος Deep House παραγωγός και ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας zero10, ο Dino MFU μαζί με τον απόλυτο hitmaker, τον Claydee, συνεργάζονται σε ένα track έκπληξη, με τίτλο “No Matter What”. Στα φωνητικά ο ταλαντούχος Andy Nicolas. Το single αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.
 
Έχει στο ενεργητικό του αρκετά εκατομμύρια views κάνοντας τον ...

5 - 8 από 242 άρθρα | Σελίδα 2 από 61