Η Ευσταθία επιστρέφει Διακριτικά


Η Ευσταθία επιστρέφει «Διακριτικά» και με ολοκαίνουργιο video clip!                                 
Η πολυδιάστατη τραγουδοποιός μας παρουσίασε πρόσφατα το καινούργιο της single, προπομπό μιας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει στους επόμενους μήνες από την 14 Music.
Το ...

Βερολίνο - Λάρισα


Ο Siopis, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες djs & παραγωγούς έρχεται στην πόλη μας κατευθείαν από το Βερολίνο, για να μας χαρίσει ένα ιδιαίτερο dj set ειδικά προσαρμοσμένο στο LOCK DOWN ύφος του TONY! Μαζί του απο τις 6:00 το απόγευμα οι resident djs του TONY, George Tasios και Marios Mageo(4G promo team).

Οι γκαραζόπορτες απο τις 19:00 σταδιακά θα κατεβαίνουν μεχρι να ...

Το τσίρκο στην πόλη...


Από την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου εως και την Κυριακή 22 του ιδίου στο ΤΣΙΡΚΟ του ΤΟΝΥ θα παρελάσουν ελέφαντες, μαϊμούδες, θηριοδαμαστές, ακροβάτες, το κορίτσι θαύμα, το αγόρι κροκόδειλος, μασίστες, κόμπρες και λιοντάρια.

Μαζί τους έρχονται Djs από όλα τα μέρη με μουσικές από όλο τον κόσμο & διάθεση ...

Η ιέρεια του τέκνο στη Λάρισα...


Το A3 MULTI ART STUDIO (www.a3studio.gr) με την πρώτη πνοή του 2015, βάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για τη φημισμένη διοργάνωση ηλεκτονικής μουσικής LOCK DOWN by TONY και υποδέχεται στη Λάρισα, τη Super Star Iταλίδα DJ της techno σκηνής Deborah De Luca. H Deborah De Luca, εκθαμβωτικά όμορφη, μαχητική στα decks, παθιασμένη με τη μουσική και δημιουργική στις παραγωγές της, έχει καταφέρει να κάνει τη διεθνή ...

13 - 16 από 242 άρθρα | Σελίδα 4 από 61