Άνδρες έτοιμοι για όλα | Η πρεμιέρα


...


Σε ένα κατάμεστο Κηποθέατρο πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις δύο παραστάσεις του έργου: Άνδρες έτοιμοι για όλα, χθες Κυριακή 30 Ιουνίου.

Το πασίγνωστο κινηματογραφικό έργο: Full Monty του 1997 διασκεύασαν οι  Παπαθανασίου- Ρέππας και μετά την τεράστια εισπρακτική τους επιτυχία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα. Η επαρχιακή πόλη στην οποία οι κάτοικοί της αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, μας θυμίζει βεβαίως οικεία δεινά. Ωστόσο, η σουρεαλιστική λύση που προτείνεται, μόνο «ποιητική αδεία» γίνεται υλοποιήσιμη. Γιατί, η απελπισία, σύμφωνα με την υπόθεση, υπαγόρευσε σε μια παρέα αντρών της διπλανής πόρτας της πόλης αυτής να γίνουν… στρίπερ.

Η γνώμη μας...

Οι ατάκες "δίνουν και παίρνουν" καθόλη τη διάρκεια της παράστασης, ενώ ο άψογος συγχρονισμός στους διαλόγους, στις κινήσεις και τις εναλλαγές των σκηνών ήταν κάτι που πραγματικά μας εντυπωσίασε. Ένα έργο με ένταση, ζωντάνια και πολύ καλό καστ ηθοποιών που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα. Η δεύτερη παράσταση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου,  στο Κηποθέατρο στις 21.15.

Συγγραφέας : Stephen Sinclair και Anthony McCarten

Σκηνοθέτης : Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Ηθοποιοί : Κώστας Κόκλας, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

Απόδοση: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας.

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη.

Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη.

Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Σχεδιασμός Φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας