ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

Γιατί να διαφημιστείτε σε ένα ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης (portal);

Τα πλεονεκτήματα  που προσφέρει η διαφήμιση στο διαδίκτυο είναι σημαντικά και υπερτερούν των έντυπων εκδόσεων. Η διαφήμιση σας, μπορεί να προβληθεί στον ίδιο ή/και μεγαλύτερο αριθμό πιθανών πελατών, με πολύ μικρότερο κόστος για εσάς (περίπου στο ¼ της τιμής των έντυπων εκδόσεων). Τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, έχουν την δυνατότητα της προβολής περισσότερων εικόνων και τη δημιουργία κινούμενων εικόνων, προκαλώντας έτσι το ενδιαφέρον του πιθανού πελάτη. Μπορείτε επίσης  να εκμεταλλευτείτε τα social media –τα οποία χρησιμοποιούνται από εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες καθημερινά- για την προώθηση αυτών.

Γιατί να διαφημιστείτε στο City-Lights.gr;

Το City-Lights.gr είναι ένα εξελισσόμενο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης με θεματολογία, η οποία αφορά τις Καλές Τέχνες, τον Πολιτισμό και τη Ψυχαγωγία.

Μέσω αυτού  μπορείτε να προβληθείτε (oι θέσεις διαφήμισης και οι διαστάσεις τους, έχουν μαρκαριστεί σε αυτή τη σελίδα με την ένδειξη “ΒΑΝΝΕR”) γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά, αυξάνοντας το πελατολόγιο σας.

Η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας –ο αριθμός χρηστών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα- σύμφωνα με κορυφαίες σελίδες για κίνηση δεδομένων (traffic)- είναι γεωμετρικά αυξανόμενη μέρα με τη μέρα και  το κατατάσσει στις 10 δημοφιλέστερες  ιστοσελίδες της Κεντρικής Ελλάδας (του ίδιου είδους).

Οι στήλες της ιστοσελίδας ενημερώνονται καθημερινά από τη συντακτική ομάδα του City-Lights.gr, με δικά μας άρθρα, συνεντεύξεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Επίσης, η ισχυρή μας παρουσία στα social media (facebook, twitter, youtube channel) μας δίνει τη δυνατότητα να προωθήσουμε τα προϊόντα ή/και την επιχείρηση σας, ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα.

Τέλος, η διαφήμιση σας μπορεί να γίνει «κατά παραγγελία» και όχι μόνο όσον αφορά τη δημιουργία ιδιαίτερων γραφιστικών (static/flash banner). Μπορούμε να αναπαράγουμε  ηλεκτρονικά οποιαδήποτε δισδιάστατη ή τρισδιάστατη εικόνα ή ακόμα και να κατασκευάσουμε το επιθυμητό σκηνικό (μέσα στα ιδιόκτητα φωτογραφικά μας στούντιο), δημιουργώντας έτσι μια μικρή διαφημιστική καμπάνια. Στην τελευταία περίπτωση υπάρχει και η δυνατότητα του Video Spot, εάν το επιθυμεί ο πελάτης.

 

Για στατιστικά στοιχεία, τιμοκατάλογο και επιπλέον πληροφορίες, παρακαλώ αποστείλετε μήνυμα στο διαφημιστικό τμήμα

ή καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα: 2410.284996, 6977.747146